ATHLETE RECRUITMENT

Ga jij de uitdaging aan om als renner van het Human Power Team het vrouwelijk wereldsnelheidsrecord voor mens-aangedreven voertuigen te verbreken?

Het Human Power Team is op zoek naar enthousiaste en vooral ook onbevreesde vrouwelijke atleten die in September 2018 een poging willen doen om het wereldsnelheidsrecord te verbreken in Nevada, Verenigde Staten. Ben jij een (baan)wielrenner, schaatser of roeier en ben jij niet bang voor een uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Als atleet van het Human Power Team wordt er met behulp van de laatste technische ontwikkelingen voor jou een aerodynamische ligfiets op maat ontworpen en gebouwd  door studenten van de Technische Universiteit Delft. In een individueel ontworpen traject word je door studenten Bewegingswetenschappen van de Vrije Universiteit Amsterdam begeleid op het gebied van training, psychologie en voeding zodat jij als atleet het beste uit jezelf kunt halen. Op deze manier word je als renner van het Human Power Team op het gebied van technische en menselijke aspecten optimaal begeleid om het ultieme doel te bereiken: het breken van het wereldsnelheidsrecord voor mens-aangedreven voertuigen! 

Durf jij deze uitdaging aan?
Meld je dan voor 8 september voor de selectie dagen aan door het formulier hier in te vullen.