Meet the Team – Matthijs, Anne-Lokke & Rebecca

 Click here to read the article in English!

De laatste Meet the Team! Ontmoet van links naar rechts: Matthijs, Anne-Lokke & Rebecca. In dit artikel zullen ze vertellen over het aankomende jaar en hoe ze het tot nu toe ervaren.

Matthijs is onze Research Analyst, Anne-Lokke & Rebecca zitten bij PR & Partnerships

Wat is jullie achtergrond en welke kennis daarvan gebruik je voor HPT?

R: Ik zit in mijn 2de jaar Biomedische Wetenschappen bij de UvA, maar doe op dit moment mee aan de selectie voor Geneeskunde bij de VU Amsterdam. Dat is dus eigenlijk iets helemaal anders dan PR&Partnerships, maar ik moet in mijn studie wel heel veel schrijven en in teams werken en die vaardigheden kan ik zeker wel gebruiken in mijn functie binnen HPT.

M: Ik ben nu 4de jaars Industrieel Ontwerpen aan de TU Delft en heb dit jaar net mijn bachelor afgerond. Op gebied van Engineering kan ik heel veel gebruiken van wat ik in mijn studie geleerd heb. In dat opzicht sluit mijn studie dus best goed aan op mijn functie binnen HPT.

A: Ik ben bezig met het afronden van mijn Bachelor Life Science & Technology (LST) aan de TU Delft. Van het technische aspect in mijn studie zie ik niet heel veel terug in mijn PR&Partnerships functie bij HPT. Van het vele samenwerken in mijn studie en commissies heb ik wel veel geleerd dat ik nu binnen HPT zal kunnen gebruiken. Het is in mijn functie bijvoorbeeld heel belangrijk dat we HPT op een goede manier presenteren naar de buitenwereld en dat heb ik zeker wel geleerd tijdens mijn studie en commissiewerk.

Hoe is het om halverwege het jaar in het HPT team te komen?

R: Ik vond het in het begin wel lastig omdat iedereen er natuurlijk al best wel in zit en al heel veel dingen geregeld heeft. Uiteindelijk denk ik dat ik best snel in het team ben opgenomen en zelf sta ik nu ook met veel enthousiasme in ons project.

M: Ik ben eind oktober in het team gekomen. Wat ik heel fijn vond aan het HPT team, is dat je heel snel onderdeel van het team wordt en niet moet vechten als het ware tegen degene die al langer bij het team zitten. Ik vind het nu ook echt een super gezellige plek hier!

A: Ik ben echt nog maar net begonnen, maar vind het nu al een super gezellig team! Wat ik ook heel leuk vond is dat we gelijk in het begin de awkward fotoshoot hadden voor deze meat-the-team, wat er voor zorgde dat alle ongemakkelijkheid van nieuwe mensen leren kennen er gelijk af was. Tijdens de lunch merk ik ook dat iedereen zijn best doet om me op mijn plek te laten voelen door vragen te stellen of gezellig te kletsen. Dat is super leuk!

Doe je nu iets wat je later ook zou willen doen?

R: Nee, voor mij niet echt, omdat ik natuurlijk (hopelijk) volgend jaar Geneeskunde ga studeren. Ik denk wel dat de ervaring die ik nu bij HPT heb, later zeker zal kunnen gebruiken.

M: Wat ik nu doe, zie ik mezelf later zeker wel doen. Ik vind het gewoon heel leuk om dingen te ontwerpen en te maken. In mijn studie zijn we niet veel bezig met productie, dus het is heel leuk dat ik dat hier wel kan doen.

A: Ik denk dat ik later wel een beetje deze kant op wil. Mijn studie is heel technisch en ik merk dat ik het wel interessant vind en wil begrijpen, maar eigenlijk liever een functie in het bestuurlijk orgaan of iets dergelijks zou willen doen.

R: Ga je dan ook een master in die richting doen?

A: Ja, ik wil een dubbel degree master LST en Communication Sciences gaan doen.

Hebben jullie al speciale ervaringen gehad binnen HPT?

R: Ik weet niet of je dit echt een speciale ervaring kan noemen, maar ik vond de eerste keer dat een mogelijke partner enthousiast reageerde op mijn mailtje wel erg leuk.

M: Een ervaring die ik niet snel zal vergeten, is Velofollies. Dat was 3u heen en 3u terug reizen, maar zeker de moeite waard. Het was heel leuk om op zo’n beurs te staan en aan mensen te vertellen over HPT.

Waar kijken jullie het meest naar uit?

R: Ik kijk het meeste uit naar de Design Presentatie op 13 februari! Dat wordt mijn eerste echte event van HPT dat ik meemaak en dan zit ik ook al wat meer in het project en kan ik er enthousiast over vertellen.

M: Ik kijk heel erg uit naar het moment dat de oefenfiets waar ik aan werk af is. Ik kijk ook heel erg uit naar de productiefase van de fiets en naar de race uiteraard!!

A: Ik kijk op dit moment het meeste uit naar het moment waarop ik echt serieus ga beginnen en niet alleen af en toe meehelp. Dat is over een week al!

Mocht je geïnteresseerd zijn om de Design Presentatie van het Human Power Team te bezoeken? Via deze link kan je een gratis kaartje bezoeken en via deze link kan je het facebook evenement checken voor meer informatie.

De foto is gemaakt door onze fotograaf Bas de Meijer

LIKE THIS ARTICLE?

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn