Meet the Team – Yannick & Shan

 Click here to read the article in English!

De een na laatste Meet the Team! Ontmoet van links naar rechts: Yannick & Shan. In dit artikel zullen ze vertellen over het aankomende jaar en hoe ze het tot nu toe ervaren.

Yannick is onze Sports Engineer en Shan parttime PR & Partnerships.

Wat is jullie achtergrond en welke kennis daarvan gebruik je voor HPT?

S: Ik studeer Technische bedrijfskunde aan de Haagse Hogeschool. Tijdens mijn studie heb ik veel communicatievaardigheden opgedaan die ik kan gebruiken binnen HPT.

Y: Ik studeer civiele techniek aan de TU Delft. Mijn kennis hiervan in combinatie met mijn sportachtergrond kan ik goed gebruiken binnen HPT in mijn functie als Sports Engineer.

Hoe is het om parttime/fulltime bij HPT te werken?

Y: Ik vind het heel fijn om fulltime te werken omdat ik dan mijn volledige focus op HPT kan leggen.

S: Ik vind part-time heel erg leuk omdat ik dan niet met 1 ding bezig ben, maar mijn dagen verdeel over mijn studie en mijn HPT werk. Ik vind het wel lastig om als parttimer alles bij te houden. Op de dagen dat jij niet werkt, werkt  de rest namelijk in volle vaart verder. Als je dan een paar dagen later weer binnenkomt, is er vaak al zoveel weer veranderd dat dat chaos oplevert.

Doe je nu iets wat je later ook zou willen doen?

Y: Ik vind het werk wat ik nu doe heel leuk, maar denk dat ik uiteindelijk toch helemaal ergens anders terecht kom.

S: Voor mij geldt hetzelfde. Ik ben nu veel bezig met PR en dat komt eigenlijk bijna niet terug in mijn studie. Ik denk daarom niet dat ik later hetzelfde werk ga doen, maar de ervaring die ik opdoe bij HPT zal ik in mijn verdere carrière absoluut kunnen gebruiken.

Wat vinden jullie het leukste en minst leuke aan jullie functie?

S: Ik vind het leuk dat ik in mijn HPT werk veel in contact sta met mensen en dat we soms bedrijven mogen bezoeken. Het minst leuke vind ik het afgewezen worden aan de telefoon.

Y: Het leukste vind ik het doormaken van het productieproces. Dat is niet echt iets dat je meemaakt in je studie dus dat is echt een leuke ervaring. Het minst leuke vind ik dat het soms wat minder nauwkeurig verloopt dan je had gewild, omdat je met een menselijke maten werkt.

S: Wat ik trouwens ook heel leuk vind, is dat ons team heel multidisciplinair is en je daarom heel veel van elkaar leert.

Y: Ja, inderdaad. Het is ook zo dat elk department zijn eigen taak en verantwoordelijkheid heeft, maar doordat we een klein team zijn, loopt het allemaal in elkaar over! Dat is heel leuk.

Waar kijken jullie het meest naar uit?

Y: 100% die wedstrijd natuurlijk! Meer functiegericht kijk ik heel erg uit naar het moment waarop de atleten voor het eerst in de Velox gaan.

S: Ik kijk heel erg uit naar de Design Presentatie op 13 februari! Dat wordt heel leuk!

Mocht je geïnteresseerd zijn om de Design Presentatie van het Human Power Team te bezoeken? Via deze link kan je een gratis kaartje bezoeken en via deze link kan je het facebook evenement checken voor meer informatie.

De foto is gemaakt door onze fotograaf Bas de Meijer

LIKE THIS ARTICLE?

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn