FUNCTIEOMSCHRIJVINGEN

UNDER CONSTRUCTION

TEAM MANAGER

Als Team Manager ben jij onderdeel van het management team. Je bent verantwoordelijk voor het goed functioneren van het team. Jij zorgt ervoor dat zowel teamdoelen als persoonlijke doelen behaald worden.

Lees meer

PROJECT MANAGER

Als project manager ben je onderdeel van het management team. Je zorgt ervoor dat het Human Power Team van conceptfase tot en met race goed voorbereid en goed gestructureerd te werk gaat.

Lees meer

OPERATIONS MANAGER

Als Operations Manager ben jij onderdeel van het management team. Jij zal je vooral bezig gaan houden met het financiële en logistieke kant van het Human Power Team.

Lees meer

PARTNERSHIPS MANAGER

Als Partnerships Manager houd jij het overzicht over de sponsordeals met onze partners. Het is jouw hoofdverantwoordelijkheid om genoeg middelen binnen te halen om het project te laten slagen.

Lees meer

CONTENT MARKETEER

Als Content Marketeer is het jouw doel om ervoor te zorgen dat de uitstraling van Human Power Team consistent is. Je zal hierbij nauw samenwerken met de PR Manager.

Lees meer

PR MANAGER

Als PR manager zal jij vooral bezig houden met het Human Power Team op de kaart zetten. Dit doe jij door een PR plan op te zetten samen met de Content Marketeer. Je zal onder andere effectieve persberichten schrijven, onze online gemeenschap vergroten en evenementen organiseren zoals een Design Presentatie en partner evenementen.

Lees meer

CHIEF ENGINEER

De Chief Engineer heeft als taak om ervoor te zorgen dat het gehele Engineering department als één efficiënt team samenwerkt om tot een kwalitatief optimaal eindproduct te komen.

Lees meer

AERODYNAMICS ENGINEER

Als Aerodynamics Engineer zit je in het Engineering department. Je bent verantwoordelijk voor alle designaspecten die invloed hebben op de aerodynamische footprint van de fiets.

Lees meer

DRIVETRAIN ENGINEER

Als Drivetrain Engineer zit je in het Engineering department. Je bent verantwoordelijk voor het aandrijfsysteem van van de VeloX. Je ontwerpt een systeem waarmee de atleten hun kracht kunnen overbrengen op de weg.

Lees meer

STRUCTURAL ENGINEER

De Structural Engineer is verantwoordelijk voor het ontwerp van de kracht dragende structuur. Hier vallen onder andere het frame en de wielophanging onder.

Lees meer

SPORTS ENGINEER

Als Sports Engineer ben jij een onderdeel van het Engineering department. Je zal je bezig gaan houden met de optimalisatie van de combinatie tussen de mens en machine. Je bent verantwoordelijk voor de interactie tussen de sporter en de fiets

Lees meer

HMI ENGINEER

Als Human Machine Interface Engineer ben jij onderdeel van het Engineering department. Jouw verantwoordelijkheid is alle elektronica in de fiets ontwerpen, produceren en testen. Je zal zowel met de software als met de hardware van de elektronica bezig zijn.

Lees meer

RESEARCH ANALYST

Als Research Analyst ben jij onderdeel van het Engineering department. Jouw hoofddoel wordt het onderzoeken van de data van de vorige VeloXen. Met deze data zal jij op zoek gaan naar het optimale ontwerp van de fiets en uitzoeken hoe de fiets sneller gaat.

Lees meer

CHIEF HUMAN POWER

Jij zal de leider zijn van het Human Power department. Dat betekent dat je je vooral bezig zal houden met het coördineren en het in goede banen leiden van het team in Amsterdam. Je zorgt ervoor dat doelen en deadlines gehaald worden door iedereen te motiveren en geordend te werk te gaan.

Lees meer

COACH

Als coach ben je onderdeel van het Human Power department en ga jij je vooral bezig houden met de atleten. Je bent nauw betrokken bij het selectie proces van de atleten en zal daarna verantwoordelijk zijn voor het trainen en coachen van de atleten. Je zal dit doen door trainingsschema’s te maken die perfect op maat zijn voor de atleten die onder jouw verantwoordelijkheid valt.

Lees meer

RESEARCH ANALYST

Als Research Analyst zal jij onderdeel zijn van het Human Power department en zal jij informatie uitzoeken die gebruikt wordt om de atleten naar een topniveau te tillen! Je zal op zoek gaan naar artikelen van de nieuwste bevindingen op het gebied van coaching, voeding, testen en trainingen en hier kennis uit halen.

Lees meer