JOIN US

Het Human Power Team is op dit moment op zoek naar nieuwe teamleden voor collegejaar 2020 - 2021

Wil jij een jaar lang werken aan het bouwen van de snelste fiets ter wereld, jezelf uitdagen en samen met een team van super gemotiveerde studenten de ultieme uitdaging aangaan? Solliciteer nu voor het Human Power Team 11. Voor meer informatie over de aanmeld procedure klik dan op de button hieronder.

De deadline voor het inleveren van CV + motivatiebrief is 11 maart.

FUNCTIES

Alle functieomschrijvingen voor het team van 2020-2021 zijn hier te vinden. Alle functies van het aankomende jaar zijn fulltime fucties. Met uitzondering van Coaches en Research Analyst Amsterdam.

INTERESSE EVENEMENTEN

Wil je meer informatie over het team en de beschikbare functies? Kom dan naar onze interesse evenementen in de D:Dreamhall

  • 17 februari General Interest Drinks
  • 20 februari Interest Lunch
  • 25 februari Interest Drink
  • 4 maart Interest Drink

Heb je  geen tijd om op deze momenten langs te komen, maar wel nog vragen? Heb je nog extra vragen naar aanleiding van een van de interesse evenementen? Of heb je vragen die je liever één op één wil stellen? Je kan een whatsapp berichtje sturen met je vraag naar Valerie! +31 (0)6 11 716 760

HUIDIG TEAM

Het Human Power Team bestaat op dit moment uit 19 studenten van de VU Amsterdam en de TU Delft. Benieuwd naar de teamleden van dit jaar? Bekijk dan het team of lees een van onze Meet the Teams!