Posted on Posted in recruitment

PARTNERSHIPS MANAGER

Als Partnerships Manager houd jij het overzicht over de sponsordeals met onze partners. Het is jouw hoofdverantwoordelijkheid om genoeg middelen binnen te halen om het project te laten slagen. Jij zal jouw sterke sociale, onderhandeling- & organisatievaardigheden moeten gebruiken om nieuwe deals te sluiten en bestaande partnerships te onderhouden en upgraden. Je zal met verschillende interessante contactpersonen van verschillende bedrijven rond de tafel gaan zitten. Hiervoor zul jij ook heel veel met verschillende mensen aan de telefoon hangen! Met deze bezigheden draag jij je steentje bij aan de verschillende resources die het team nodig heeft voor de ontwikkeling van de VeloX. Ook ben jij de schakel tussen Amsterdam en Delft. Jij zorgt ervoor dat het Human Power department alles heeft wat ze nodig hebben. Bij het sluiten van acquisitiedeals zijn duidelijke afspraken belangrijk. Dit bereik jij door duidelijke contracten op te stellen waarin wederzijdse tegenprestaties worden opgesteld. Jij bent verantwoordelijk voor de reputatie van Human Power Team. Jij zal ervoor moeten zorgen dat wij voldoen aan diverse verwachtingen van verschillende partners. Met een beetje creativiteit vind jij voor iedere partner een sponsorcontract op maat!

Het is niet zo dat jij als Partnerships Manager alleen maar bezig bent met het bellen van nieuwe bedrijven en het onderhouden van de bestaande contacten. Met de rest van het PR & Partnerships team zal jij verschillende taken op je nemen. Komt er bijvoorbeeld een groot evenement aan? Dan zullen jullie met z’n allen bijdragen aan de organisatie van dit evenement. Komt er een acquisitie deadline aan of zijn er productiepartners nodig? Dan zullen jullie met z’n allen druk bezig zijn met het bellen van nieuwe partners. 

Is dit waar jij je een jaar lang voor wil inzetten en jouw droom waar wil maken?

Heb jij deze skills in je?

 • Je hebt goede communicatie skills en je bent zeker niet bang om met partners te bellen.
 • Vrienden omschrijven jou als enthousiast, energiek en gemotiveerd en gebruikt dit vaak om andere te motiveren.
 • Wanneer je een presentatie gaat geven, sta jij niet met je mond vol tanden en zal je jouw vlotte babbel laten zien.
 • Je gaat vaak georganiseerd en gestructureerd te werk, maar wanneer er om flexibiliteit wordt gevraagd, kan jij je goed aanpassen.

Wil jij deze dingen nog leren?

 • In contact komen met nieuwe bedrijven en binnenhalen door standvastig te werk te gaan.
 • Presentaties geven voor grote groepen.
 • Voor elk probleem een gepaste oplossing vinden door out of the box te denken.

Wat geeft het Human Power Team jou?

 • Een groep vrienden voor het leven.
 • Een hele hoop gezelligheid.
 • Een jaar lang leren en jezelf ontwikkelen.
 • Voorproefje van het bedrijfsleven.

Ben je nu al enthousiast geworden? Wij zoeken jou! Voor de aanmeldingsprocedure check dan www.hptdelft.nl/joinus

Wil je graag meer weten over de functie of  heb je nog vragen? Er zijn twee dingen die je kan doen. Wij kunnen je ook in contact brengen met je potentiële voorganger!

 1. Stuur een mail met je vraag naar recruitment@hptdelft.nl
 2. Stuur een whatsapp berichtje naar Valerie +31 (0)6 11 716 760

< Operations Manager   Content Marketeer >