THE TEAM

HUMAN POWER TEAM 7

Emiel de Boer – Team Manager – Mechanical Engineering – TU Delft
Maarten Blankespoor – Process Manager – Mechanical Engineering – TU Delft
Henry Tang – Finance Manager – Applied Physics – TU Delft
Reinier Goudswaard – Chief Engineer – Mechanical Engineering – TU Delft
Laurens Feije – Chief Shell – Applied Physics – TU Delft
Arianne Schiereck – Shell Engineer – Bachelor Physics & Mathematics – TU Delft
Sumedh Jain – Shell Engineer – Master Aerodynamics – TU Delft
Yash Shah – Shell Engineer – Master Aerodynamics – TU Delft
Rakesh Yuvaraj – Shell Engineer – Aerospace Engineering – TU Delft
Frédérique Oosterbaan – Structure Engineer – Mechanical Engineering – TU Delft
Coen van der Werf – Chief Structure – Civil Engineering – TU Delft
Jens van Houwelingen – Chief Human Vehicle Interaction – Industrial Design Engineering – TU Delft
Remco Boere – Chief Drivetrain – Mechanical Engineering – TU Delft
Joel Abrahams – Chief User Interface – Computer Science – TU Delft
Joris Belier – Chief User Interface – Electronical Engineering – TU Delft
Gabriël Hoevers – Intern – Mechanical Engineering – Haagse Hogeschool
Hanne Dijkstra – Chief Operations – Industrial Product Design – Haagse Hogeschool
Daphne Fahrner – Partnership Manager – Industrial Design Engineering – TU Delft
Marc Abels – Partnership Manager – Applied Physics – TU Delft
Sjoerd van Hoof – Web Developer – Civil Engineering – TU Delft
Jan Li – Logistics Manager – Applied Sciences – TU Delft
Anand Sie – Filmer – Mechanical Engineering – TU Delft
Marco Korf – Chief Human Power – Human Movement Sciences – VU Amsterdam
Mathijs van der Meer – Trainer – Human Movement Sciences – VU Amsterdam
Saskia Balledux – Chief Research – Human Movement Sciences – VU Amsterdam
Iris Siemons – Chief Athlete Selection – Human Movement Sciences – VU Amsterdam

Recruitment team 8

Solliciteer voor Team 8!

We zijn op zoek naar een enthousiast nieuw team om in september 2018 het record voor de snelste fiets ter wereld, nu 144 km/u (!), weer op Nederlandse naam te zetten. Als lid van dit team zul je op het grensvlak tussen techniek en topsport werken aan nieuwe technieken, nieuwe technologieën, en een nieuw ontwerp voor de VeloX 8. Na het jaar heb je een hele projectcyclus doorlopen: ontwerpen, bouwen, testen, racen, winnen!

- Meer informatie -
Het team zal bestaan uit ongeveer 9 full-timers van de TU Delft en 4 bewegingswetenschappers van de VU Amsterdam, en zal vanaf juni 2017 parttime meelopen voor teambuilding en een effectieve overdracht. Het team gaat parallel met het collegejaar full-time van start. De World Human Powered Speed Challenge vindt waarschijnlijk plaats in september 2018, het team zal dus eind september weer terug zijn in Nederland.

- Interesse -
Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten? Kom dan naar onze interesseborrel op maandagavond 24 april in de Dreamhall. Vanaf 19.30 staan de deuren open en om 20.00 zullen wij een korte presentatie geven over het team.
Nu al meer weten of kun je er niet bij zijn? Stuur een mailtje naar recruitment@hptdelft.nl.

- Solliciteren -
Weet je al zeker dat je wilt solliciteren? Stuur dan voor 28 april je cv en motivatiebrief naar recruitment@hptdelft.nl. Als je al een voorkeur hebt voor één of meerdere functies, geef dit dan aan in je motivatiebrief.

Pushing the limits!

Functieomschrijvingen

Wil jij jouw grenzen, en die van de mensheid verleggen? Solliciteer voor het Human Power Team! We zijn op zoek naar de volgende functies:

-Team Manager-
De Team Manager is het gezicht van het team en project. Naar de buitenwereld ben je het eerste aanspreekpunt, binnen het team ben je verantwoordelijk voor het behalen van de afgesproken doelstellingen. Jij hebt veel interesse in zowel techniek als topsport, en kunt als geen ander met experts uit beide werelden communiceren. Kun jij een multidisciplinair team tot een grensverleggend resultaat leiden?

-Technical Manager-
De Technical Manager is verantwoordelijk voor het stellen en halen van de deadlines. Als planner ben jij iedereen altijd een paar stappen voor. Ook is de Technical Manager eindverantwoordelijke van de productie van de VeloX. Zorg jij dat de VeloX 8 op-en-top op tijd klaar staat om te racen?

-Financial Manager-
De Financial Manager controleert en documenteert alle geldzaken en heeft een goed overzicht over alle geldstromen. Je bent niet alleen verantwoordelijk voor begrotingen, belastingen en contracten, maar ook zorg je ervoor dat alles administratief en juridisch in orde is. Ben jij nauwkeurig, overzichtelijk en gestructureerd en durf je het aan om met een begroting van een DreamTeam te werken?

-Chief Engineer-
De Chief Engineer is verantwoordelijk voor het ontwerp van de VeloX 8, en coördineert daarbij het engineering team om een zo optimaal mogelijk ontwerp te maken. Je vertaalt multidisciplinaire designaspecten in subsysteem-specifieke opdrachten. Hier is niet alleen een brede interesse in techniek voor vereist, ook zorg je dat alle engineers als één efficiënt ontwerpteam werken. Jij combineert perfectionisme met pragmatiek. Kun jij, samen met je engineers, tot een kwalitatief goed, vernieuwend ontwerp komen?

-Chief Marketing-
De Chief Marketing zorgt dat het Human Power Team en haar partners goed in beeld komen, en maakt zo het project mogelijk. Jij kunt de voortgang van het project boeiend vertellen in beeld en woord, en zal daarom veel werken met de pers om ons verhaal naar buiten te brengen. Bovendien onderhoud je de relaties met onze partners. Zorg jij dat volgend jaar iedereen in Nederland weet wat het Human Power Team is?

-Engineer-
Als Engineer heb je affiniteit met aerodynamica, mechanica en/of elektronica. Jij zal verantwoordelijk worden voor een subsysteem in het ontwerp, bijvoorbeeld de aerodynamische kap, de aandrijflijn, het frame of het live feedback systeem. Je bent verantwoordelijk voor de hele cyclus van zo'n subsysteem: ontwerpen, bouwen, testen! Wil jij je theoretische kennis in praktijk brengen, en zorg je voor de volgende vernieuwing in de VeloX?