Meet the Team 2.0 – Niels, Valerie & Yannick

Click here to read the whole article in English!

Tijdens de Covid-19 tijden zijn er veel dingen veranderd. Om jullie een beetje op de hoogte te houden van hoe het team hiermee omgaat hebben we het team opnieuw geïnterviewd! Vandaag Niels, Valerie & Yannick.

Wat ga je volgend jaar doen?
Niels: ik ga beginnen aan mijn derde jaar bachelor, voor de rest weet ik het nog niet.
Yannick: Ik ga verder met een master, ik heb mijn bachelor al afgerond dus ik moet alleen nog mijn master doen. De master die ik ga doen heet Offshore Engineering, dit houdt zich bezig met het bouwen op zee.
Valerie: Ik ga mijn bachelor afronden, als het goed is ben ik daar klaar mee in februari. Daarna wil ik of stage lopen of schakelen naar een master van Industrieel Ontwerpen.
 
Wat ben je nu aan het doen?
Val: Niet zo heel veel eigenlijk.
Yannick: Ik doe ook niet zo heel veel nu, behalve dan vakantie vieren! Binnenkort gaan we nog een team weekend organiseren, dus daar heb ik wel veel zin in.
Val: Ik ben eigenlijk ook veel bezig met persoonlijke ontwikkeling. Ik probeer veel boeken te lezen en puzzels te maken, maar ik ben ook veel bezig met het kijken naar mezelf op psychologisch vlak.
 
Wat vond je het leukst van afgelopen jaar?
Val: De dag na de design presentatie vond ik het leukst, toen besefte ik hoe cool de design presentatie was. Ik heb gewoon mogen presenteren voor een paar honderd man, ik zat nog vol met adrenaline.
Niels: Ik vond de atleet selectie het leukst, omdat ik daar zelf het meest voor heb moeten doen.
Yannick: De test dagen waren voor mij het leukst, omdat het de laatste stap was voor het bouwen van de fiets de we hebben kunnen doen. Door het Corona virus zijn we niet toegekomen aan het bouwen van onze Velox, dus het testen met de oefen fiets is soort van het laatste wat mij is bijgebleven.

Wat mis je het meest aan kantoordagen?
Yannick: Gewoon het ouwehoeren.
Val: de koffie van Thijs-Gerrit.

Wat is het leukste item op je thuiswerkbureau?
Val: Ik heb een mooie bos zonnebloemen op mijn bureau staan.
Niels: Mijn bureau is eigenlijk helemaal leeg, behalve mijn laptop dan.
Yannick: Ik ben nu bij mijn vriendin, maar op mijn eigen bureau heb ik een foto staan waar ik en mijn vriendin op het topje van een berg staan.

LIKE THIS ARTICLE?

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn